uncristian / Literatura ca un hobby? Da, dom'le!

august 31, 2007

antologie

Filed under: diverse — miculftiriadi @ 8:49 am

Asociaţia Scriitorilor din Bucureşti pregăteşte proiectul 26 – Poezie de Bucureşti. Căştigătorii premiilor de poezie (ASB şi USR, din 1994) vor fi editaţi într-o antologie (500 de ex), beneficiind de o promovare specială (publicitate stradală şi eveniment multimedia şi multiart). Fiecare invitat participă cu două poeme(de preferat inedite) şi o scurtă bio-bibliografie(max 10 rânduri). Plus fotografii inedite (Mihaela Marin).  CD-ROM-ul realizat va fi poriectat (octombrie-noiembrie) pe ecrane gigant, în zone de mare vizibilitate ale oraşului. Drepturile de autor: 3 exemplare cu CD-ROM.

Evenimentul, gândit de Dan Mircea Cipariu, nu poate decât să ne bucure. Pe hârtie sună bine. Faptul că primăria sectorului 2 cotizează e o încântare. Totuşi, dimensiunea gigantică mă sperie puţin. Sper să nu se-ajungă iar la stadioane. Ar fi mai simplu proiecţii pe tabelele de marcaj. Vine omul la meci, sparge seminţe cu prietena şi-n pauză, cât se-ncălzesc galeriile, ascultă pe tabelă un videopoem cu Angela Marinescu… aberez, fireşte.

Atunci, mult succes! Nu ştiu câţi citesc poezie, câţi vor mai edita, dar e bine să te loveşti de astfel de treburi pe stradă. Nu foarte des, ce-i drept. Şi nu cu toţi „poeţii” acreditaţi.

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: