uncristian / Literatura ca un hobby? Da, dom'le!

iunie 20, 2009

dezbateri pentru profesionişti

Filed under: 1 — miculftiriadi @ 8:15 am

Pentru a nu încurca borcanele şi a nu include interviurile în replicile pe care simt nevoia să le dau pe acest blog, am făcut un blog special pentru interviuri: http://faracomentarii.wordpress.com.

La Bookfest m-am plictisit teribil până astăzi. După episodul premiilor USR, în care m-am convins ce-nseamnă să lucrezi profesionist, la un partener intangibil cum e TVR-ul, am descoperit tot felul de dezbateri despre poezie pe la târg. Cum nimeni nu s-a gândit să mă invite măcar de formă, le-am evitat cu grijă. Practic, cu o singură excepţie, un telefon al unui editor,  m-am simţit pierdut printre profesionişti renumiţi. Deşi, carneţelele gratuite (pentru informarea corectă toate sar de 300 ex, autorii având la dispoziţie tiraj special pentru târg, spun asta pentru cei care promovează oficial poezia) circulă liber şi vor circula şi mai şi de-acum înainte.

Una peste alta, mă bucur că am amânat lansarea editurii pentru târgul următor. M-am simţit foarte prost şi am o revanşă în plus de luat. Le mulţumesc organizatorilor şi mă voi strădui să mă ridic în această vară la nivelul lor de aşteptare. Doar că în momentul în care voi ajunge şi eu cumva la acel punct, le promit că vor fi scutiţi de o întâlnire, vor avea nevoie de acreditare pentru acces, nu de o invitaţie oarecare.

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: