uncristian / Literatura ca un hobby? Da, dom'le!

martie 25, 2010

mizerii

Filed under: 1 — miculftiriadi @ 4:26 pm

am găsit pe youtube această mostră de prostie şi abuz. Fotografii piratate (de muzică nu mai vorbesc), un amalgam absolut jenant, aproape manelizat. Nu ştiu la această oră dacă Nora şi-a dat acordul pentru o aşa porcărie (am s-o întreb), dar astfel de efuziuni liricoidale postate de diverşi preţioşi pentru a-şi atrage (chipurile) mulţumirea unui autor mi se par înspăimântătoare. E un clip odios din multe puncte de vedere. Protestez public pentru acest spam conceptual cu care, în numele cine ştie cărui interes ascuns, numele Norei este folosit abuziv. O dovadă palpabilă a mizeriei internautice cu pretenţii. Înţeleg ca astfel de materiale să fie făcute pentru uz intern, nu să împânzească internetul. Dar se pare că la noi nu există noţiunea de proprietate. Libertatea de exprimare e mai importantă decât pirateria şi, în entuziasmul artistic de cântare a României, este permis orice.

Să vă fie ruşine, domnilor, sunteţi penibili!

3 comentarii »

 1. Detalii poti afla de la Angela Baciu, o cretina. Eu am fost socat sa vad poze cu Nora, intr-un clip asa de jenant. Multe poze sunta facute de mine, de tine… altele… sunt sigur ca nu au fost date de Nora.

  Comentariu de concursulnoraiuga — martie 26, 2010 @ 9:44 pm | Răspunde

  • NU stiu cine e Angela Baciu si nici nu ma intereseaza. Hai sa n-o facem cretina, totusi. Problema e ca, in numele libertatii de exprimare a admiratiei (sper ca despre asta e vorba), n-ar strica sa nu piratam si sa avem un simt al masurii. Daca respectivul clip circula pentru un nr de amici ai realizatoarei, era f ok. Dandu-i drumul la liber pe internet, e f aiurea.

   Comentariu de miculftiriadi — martie 27, 2010 @ 8:47 am | Răspunde

 2. Ai dreptate, ăsta e un mod pueril de a admira. Păcat de aceste fotografii care au fost puse într-un context așa de kitchos.

  Comentariu de quasiote — martie 28, 2010 @ 9:08 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: